Lista de produse dupa marca Windelbär

Brandul austriac Windelbär reprezintă produse textile durabile și de înaltă calitate pentru bebeluși. Țesăturile folosite provin din agricultură 100% organică. Când proiectăm, ne bazăm pe principiul „mai puțin este mai mult” - deoarece designul inteligent al produsului economisește resurse valoroase. Pe lângă natură și mediu, este important pentru noi ca angajații să fie tratați echitabil de-a lungul întregului lanț de producție.

Bumbacul organic pentru produsele noastre este cultivat în mod durabil în India, fără utilizarea pesticidelor dăunătoare mediului și în conformitate cu condiții de lucru echitabile. Prelucrarea bumbacului în țesături finite, precum și prelucrarea ulterioară a țesăturilor și a firelor, au loc, de asemenea, în India, cu respectarea standardelor de siguranță și a condițiilor de lucru corecte.

Motivele bavetelor sunt prietenoase cu copiii și neutre din punct de vedere al genului. Când am proiectat, am făcut un efort conștient pentru a le îndepărta de clișeele stereotipe de gen. Acesta este unul dintre motivele pentru care produsele Windelbär pot fi transmise și fraților sau altor copii din cercul de prieteni și rude. Acest lucru asigură un ciclu de viață extins al produsului.

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.