Lista de produse dupa marca Janod

Janod este aici pentru tine!

În această căutare a ceea ce este mai bun pentru copiii tăi, echipa Janod va fi zilnic alături de copiii tăi și de tine. Echipa inventează jocuri potrivite diferitelor vârste, alege cele mai atrăgătoare materiale și culori și specifică abilitățile necesare, pentru a realiza jocuri care să devină catalizatori de bucurie și de împărtășire.

Concentrați-vă pe inovație

Ne propunem să fim din ce în ce mai inovatori și să ne străduim să ne îmbunătățim constant până la atingerea perfecțiunii. Zilnic, ne angajăm asupra unor metode de aprovizionare din ce în ce mai durabile, folosind mai puține materiale de ambalare și chiar având un impact redus de carbon. Am început să vedem progrese și echipele noastre lucrează cu multă sârguință pentru a ne asigura că brandul și produsele noastre au un impact mai mic asupra mediului.

Echipa noastră de creație

Departamentul nostru de design are în prezent 15 persoane. Această echipă creativă din Jura colaborează îndeaproape cu departamentul nostru de Calitate, zi de zi. Echipa revede în mod constant marile clasice ale jucăriilor și inventează jocurile de mâine, pentru a oferi produse frumoase, amuzante, contemporane, durabile, potrivite pentru copii și realizate din materiale nobile.

Sunt 64 produse.

Se afiseaza 1-12 din 64 produs(e)

Filtre active