Lista de produse dupa marca Llorens Dolls

Marca de păpuși Llorens a fost fondată în 1995, în orașul onil din Valencia, de către Miguel Llorens. Originile sale datează din anul 1958, când bunicul familiei -Antonio Juan Juan- a început să producă păpuși în mod artizanal. În ciuda tinereții sale relative, fabrica de păpuși a fost în continuă dezvoltare și creștere, aducând iluzie și fericire în multe case din întreaga lume.

Faptul că firma a reușit să rămână printre cele mai cunoscute mărci de păpuși din lume se datorează marii dăruiri și experienței care s-a transmis din generație în generație.

Produsele lor sunt realizate în întregime în Onil, având grijă de design și folosind întotdeauna materiale de înaltă calitate. Dolls Llorens ține cont în dezvoltarea produselor sale de dezvoltarea copiilor în diferitele lor stadii de creștere. Compania a primit mai multe premii în cadrul sectorului precum „Design For All” sau premiul pentru exportul categoriei micropyme -acordat de programul Impulsando Pymes-.

Chiar și astăzi, fabrica de păpuși și accesorii Llorens continuă să crească și să inoveze, adaptându-se la noile vremuri și tehnologii, dar fără să-și piardă un pic din identitate. Printre paginile catalogului său găsim păpuși sau manechin de înaltă calitate precum amuzanta Valeria sau adorabila Lalo. Dimensiunile păpușilor variază de la 30 la 42 de centimetri și putem găsi o mare varietate de culori și mărimi de haine pentru păpușile Llorens.

Sunt 36 produse.

Se afiseaza 1-12 din 36 produs(e)

Filtre active