Lista de produse dupa marca Lilliputiens

Lilliputiens este povestea a doi entuziaști ai „Made in Belgium”. Creat în 1995 de doi prieteni, brandul s-a angajat într-o încercare de a crea cele mai bune jucării moi.

Misiune indeplinita! Astăzi, familia Lilliputiens a crescut cu adevărat și continuă să uimească prin paletele sale de culori, gama de materiale și universul său populat de personaje fantastic de drăguțe care încântă copiii. Bine ați venit într-o lume a descoperirilor și a învățării timpurii în care creativitatea este rege!

Deștept, strălucitor, de legătură

Cufundă-te într-o lume plină de mici minuni cu creatorul belgian de jucării de calitate, Lilliputiens. Oferind o mulțime de aventuri surprinzătoare și plăcere pură, colecțiile irezistibile Lilliputiens încântă inimile copiilor și adulților!

Jucăriile din țesătură și lemn, cărțile, ghiozdanele și rucsacuri, jocurile de baie și cărțile de rețete sunt pline de fantezie și au fost create pentru a-i distra și a sprijini pe cei mici în dezvoltarea lor. Activitățile inteligente și detaliile neașteptate le stimulează mintea, în timp ce culorile, formele, sunetele și texturile apelează la simțurile copilului și îi gâdilă imaginația.

Personajele tipice ale designerului de jucării marchează colecțiile cu personalitatea lor (și cu bucuria de a trăi!). De la Pablo tucanul, la Alice vulpea, de la Jack leul la Ignace măgarul (și multe altele!), fiecare personaj este unic și adaugă un mare „wow” momentelor de joc!

Întotdeauna inspirată de părinți, bunici și, bineînțeles, de micii lor dragi, echipa de mamici creative proiectează jucării cu imaginație și integritate. Siguranța, responsabilitatea socială corporativă și cea mai mică amprentă ecologică posibilă sunt esențiale în acest sens. Prin urmare, jucăriile noastre evolutive sunt bune nu numai pentru copiii noștri, ci și pentru generațiile viitoare și lumea de mâine.

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-12 din 18 produs(e)

Filtre active