Lista de produse dupa marca Kaloo

Creatorul Moliciunii

Știați că îmbrățișările sunt esențiale? O plăcere liniștitoare, care creează un sentiment de bine. Ele sunt indispensabile pentru dezvoltarea senzorială și cognitivă adecvată a copilului. La Kaloo, ne definim „Creatorii Softness” și am ales să răspundem acestei nevoi firești de tandrețe, iubire și confort. Vă invităm să vă scufundați în lumea noastră a moliciunii; generos, linistitor si plin de momente pretioase de tandrete. Lasa-te transportat de moliciunea incomparabila a cuverturii noastre si a plușurilor dolofane!

Sensibilitate

O EXPERIENTA UNICA

Kaloo adoptă o abordare sensibilă și îmbină subtil formele clasice cu materiale moi și pufoase și texturi și culori care sunt întotdeauna inovatoare.

 The Chubby Teddy, icoana brandului,

UN SIMBOL SENTIMENTAL

Oferă darul tandreței cu aceste creații de o moliciune excepțională. Nu există decât un singur Pluș dolofan, plușul Kaloo: îl poți recunoaște printre toți ceilalți, este plin de corp, tandru, afectuos și atât de moale încât nimeni nu poate rezista să-și bage degetele în blana burtei sale mari și rotunde. Dolofan și tactil, deține toată tandrețea din lume.

Filtre active