Lista de produse dupa marca Maylili

Marca MAYLILY a fost creată pentru a aduce inovație și frumusețe pe piața produselor textile pentru bebeluși și copii. Compania a fost înființată în 2012 de Katarzyna & Andrzej Mitas (părinții bebelușului Helena și Idalia la acea vreme) și, cu producția situată în Polonia, de atunci livrează produse de calitate excelentă clienților săi din întreaga lume. MAYLILY este o companie de familie.

„Confortul și estetica stau în spatele fiecărui produs MAYLILY. Abordarea creativă a designului și alegerea strictă a componentelor fac ca produsele noastre să fie frumoase și unice. Niciun compromis asupra calității ne pune în fruntea satisfacției clienților.

Aventura noastră a început în 2012, iar din acel moment, MAYLILY a crescut de la o afacere mică la o companie care deservește clienți din peste 20 de țări din întreaga lume. Lucrăm pe segmentul de textile pentru bebeluși, dar oferta noastră depășește asta cu multe alte produse utile pentru bebeluși și mămici. Pentru producție folosim țesături moi de cea mai bună calitate, care sunt originale și făcute pentru noi. Producem totul local în sediul nostru din Iwonicz-Zdrój – partea de sud/est a Poloniei.” - Katarzyna Mitas, proprietar

Filtre active