Decoratiuni perete - Ursul Beau cu guler, Picca Loulou, 32 cm

Decoratiune de perete urs

169,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Decoratiuni perete - Decoratiune perete Ursul Beau cu guler, Picca Loulou

Acesta este Ursul Beau. EL este atât de super mândru de gulerul său zdrențuit, încât chiar și noaptea doarme cu el! Chiar dacă Luna îi spune să doarmă doar în pijamale...

Decoratiunea de perete Picca Loulou, Ursul Beau va aduce distractie si jocuri pline de creativitate in camera copiilor. Ursul Beau Picca Loulou, nu este doar dragalas, ci este si un adevarat confident pentru cei mici. 

Ursul Beau face parte din categoria  decoratiuni  perete, el fiind un ursulet care vegheaza copiii si are grija ca acestia sa aiba parte de cele mai amuzante jocuri.

Decoratiunea de perete  Picca Loulou este fabricata manual din bumbac și in, cu o umplutură 100% reciclabilă fiind un produs sustenabil

Petrecerile sub lumina lunii sunt cele mai reușite!

Într-o lume magică, nu departe de a noastră, trăiesc făpturile înțelepte și fericite ale lui Picca Loulou. Împreună cu Luna, aduc bucurie și fericire copiilor din jurul lor. Personajele colorate sunt concepute pentru a stimula creativitatea și imaginația micuțului tău, asigurându-se că aceștia își creează propriile povești. Poveștile sunt ceea ce reprezintă baza pentru conceptul produselor de înaltă calitate al colecției Picca Loulou. Prima colecție constă în jucării unice de pluș și articole decorative pentru primii ani din viața copilului. Următoarea colecție conține accesorii pentru copii și animăluțele Picca Loulou de care au atât de multă nevoie pentru petrecerile sub lumina lunii. Fabricate din materiale durabile și naturale și găzduite de cutii frumos colorate, articolele Picca Loulou reprezintă cadouri unice.

O decoratiune perete cu ursulet pentru camera copilului poate fi o alegere minunată pentru a aduce un element ludic și reconfortant în spațiul său.

Aceast urs magic apartinand categoriei decoratiuni perete reprezintă un urs adorabil, stilizat și prietenos, cu un guler elegant, perfect pentru a încânta copiii și a aduce un aer de aventură în camera lor.

Dimensiunea și proporțiile decoratiunii sunt adaptate pentru a se potrivi perfect pe peretele camerei copilului, adăugând un accent interesant și distractiv. Decoratiunea perete cu ursulet poate fi integrată într-un ansamblu mai mare de decor al camerei copilului, alături de alte elemente tematice, cum ar fi animalele din pădure, natura sau aventurile în aer liber. Aceasta poate stimula imaginația copiilor și îi poate încuraja să exploreze și să viseze.

Pe lângă aspectul său estetic, decoratiunea de perete cu urs poate aduce și o senzație de siguranță și confort în camera copilului, oferindu-i un punct de reper familiar și prietenos. Este o modalitate minunată de a personaliza spațiul și de a crea o atmosferă caldă și primitoare în care copiii să se simtă acasă.

Pentru alta jucarie care face parte din categoria decoratiuni perete camera copilului click AICI

CULOARE: Crem, roz

Suntem cei mai buni

Produse asociate

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.