Livrare si retur

Livrarea comenzilor

Comenzile trimise prin curier ajung la dumneavoastra in 1-2 zile lucratoare, oriunde in tara, exceptie facand perioadele aglomerate dinaintea sarbatorilor sau in cele cu reduceri de tipul Black Friday.

Expediem comanda in ziua plasarii la efectuarea platii acestora pana in ora 15:00.

Comenzile plasate vineri, pana in ora 15:00 sunt livrate Luni, urmatoarea saptamana. Comenzile plasate in weekend ajung la dumnevoastra Marti.

Costul de livrare al coletului este de 20.00 RON oriunde in tara, pentru comenzile care nu depasec suma de 300 RON. La comanzile cu valoare peste 300 RON livrarea este gratuita. Daca doriti livrarea intr-o localitate ce nu se regaseste pe lista punctelor de livrare ale companiei de curierat va vom contacta noi pentru a va comunica pretul.

   Conditii de returnare

Daca produsul comandat nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, puteti returna produsul, insa acesta trebuie returnat in ambalajul original. Returnarea se face in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ati primit comanda, conform OUG nr.34/2014.

Livrarea returului se face exclusiv prin serviciul de curierat ales de cumparator iar toate taxele de transport vor fi suportate de acesta.

Nu ne asumam raspunderea pentru coletele care ajung deteriorate la noi din cauza ambalarii necorespunzatoare.

In cazul achitarii produselor prin metoda Plata la livrare, rambursarea contravalorii produsului returnat se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dumneavoastra.