Jucării

Subcategorii

 • Jucarii Bebelusi

  Jucariile de bebelusi sunt foarte importante pentru dezoltarea celor mici. Astfel in categoria jucarii bebelusi puteti gasi jucariile de dentitie, acestea pot ajuta la calmarea gingiilor iritate atunci cand ies dintisorii.

  In magazinul nostru online poti gasi o selectie variata de jucarii bebelusi:

  • jucarii muzicale;
  • jucarii pentru dentitie;
  • jucarii pentru activitati;
  • jucarii de plus;
  • jucarii dou-dou;
  • jucarii destinate jocului la baie;
  • jucarii pentru rutina de somn;
  • jucarii 3d magnetice din lemn;
  • centre si masute de activitati;
  • premergatoare cu activitati incorporate.

  Jucariile de bebelusi pentru rutina de somn cuprind jucariile dou-dou, jucarioare mici de plus, care vor transforma ritualul de somn intr-o adevarata placere pentru micuti. Acestia se pot bucura de imbratisarea calda a unui iepuras pufos sau ursulet tip paturica.

  Masutele si centrele de activitati sunt o categorie importanta in jucarii bebelusi, fiind o sursa inepuizabila de amuzament si noi descoperiri pentru micii curiosi. Accesoriile aferente acestora vor stimula auzul bebelusilor si vor dezvolta abilitatile motorii fine.

  In categoria jucarii bebelusi intra si aparatorile de pat dragalase, care vor aduce un plus de culoare in camera acestora si vor ajuta la protectia si siguranta bebelusilor. I

  n primele luni și ani de viață, jucăriile din categoria jucarii bebeluși nu sunt doar obiecte de joacă, ci și instrumente esențiale pentru dezvoltarea lor fizică, cognitivă și emoțională. Alegerea jucăriilor potrivite poate fi crucială pentru stimularea simțurilor și a abilităților bebelușului

  Jucăriile senzoriale sunt esențiale pentru stimularea simțurilor bebelușilor în primele luni de viață. Acestea pot include jucării moi cu texturi variate, mingi moi cu suprafețe diferite sau jucării cu sunete subtile. Acestea nu numai că îi ajută pe bebeluși să exploreze lumea lor înconjurătoare, dar și să-și dezvolte abilitățile motorii și cognitive.

  Jucării de Stimulare Vizuală: Pentru dezvoltarea vederii lor în primele luni, bebelușii se bucură de jucării colorate și contrastante. Jucăriile cu modele și imagini în culori vii pot captiva atenția micuților și îi pot ajuta să-și îmbunătățească abilitățile de focalizare și urmărire a obiectelor.

  Jucării Muzicale: Sunetele și muzica pot fi extrem de captivante pentru bebeluși. Jucăriile muzicale, precum jucăriile cu sunete de animale sau instrumente muzicale mici, nu numai că îi pot amuza pe cei mici, dar și să îi încurajeze să exploreze și să înțeleagă concepte precum cauza și efectul.

  Jucării Educaționale: Pe măsură ce bebelușii cresc, jucăriile lor pot fi adaptate pentru a-i ajuta să învețe și să dezvolte abilități noi. Jucăriile cu forme, culori și cifre pot încuraja învățarea timpurie și dezvoltarea abilităților cognitive esențiale. De asemenea, jucăriile care îi implică pe cei mici în activități practice, precum sortarea și potrivirea formelor, pot fi extrem de benefice pentru dezvoltarea lor.

  Jucării de Dentție: Pentru perioadele dificile de dentiție, jucăriile de dentiție sunt salvatoare. Acestea nu numai că îi pot ajuta pe bebeluși să-și calmeze gingiile dureroase, dar și să-și dezvolte abilitățile motorii fine prin manipularea și mușcarea jucăriilor.

   Alegerea jucăriilor potrivite pentru bebeluși poate fi o experiență plină de bucurie și împlinire pentru părinți. Optând pentru jucării care stimulează simțurile, dezvoltă abilitățile și încurajează explorarea, părinții pot contribui semnificativ la dezvoltarea optimă a micuților lor.

  Pentru mai multe jucarii bebelusi apasa aici.

 • Jucarii DouDou
 • Jucarii Muzicale
 • Jucarii Activitati
 • Jucarii de Plus
 • Jucarii de Rol
 • Papusi Llorens
 • Papusi Antonio Juan

  Brandul Antonio Juan s-a infiintat în anul 1958, în Valea Hoya de Castalla (provincia Alicante, Spania). Industria din Hoya de Castalla s-a remarcat în mod tradițional pentru fabricarea de păpuși și jucării încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea atât la nivel național, cât și internațional  păpușa spaniolă s-a bucurat întotdeauna de o foarte bună reputație în rândul consumatorilor și, prin urmare, marca Antonio Juan a fost și este printre cele mai bune mărci din sectorul producției de păpuși spaniole.

  Brandul de păpuși Antonio Juan este o afacere de familie în care converg patru generații de producători de jucării, care nu a încetat să crească și a devenit o referință mondială.

  Specialitatea lui sunt păpușile, unde poți găsi o mare varietate de mărimi, expresii și tipuri de confecții corporale. Antonio Juan produce atât corpuri din țesătură moale, cât și întregi din vinil, pentru a se adapta la orice tip de cerere din partea consumatorilor.

  Păpușile Antonio Juan sunt lucrate manual (gene, pistrui, obraji, buze), ceea ce face ca ele sa para atat de naturale incat par a fi reale. Hainutele sunt realizate din materiale textile de inalta calitate.

  Brandul Antonio Juan se remarca printr-o atentie deosebita pentru detalii.
  Păpușile au trasaturi realiste si tinute frumoase cu accesorii minunate. 

  Acest brand se remarca printr-o varitate de papusi, realizate pe mai multe marimi, avand expresii si diferite tipuri de confectii corporale. Antonio Juan produce atat corpuri din tesatura moale, cat si corpuri realizate in intregime din vinil pentru a se putea adapta cererii din partea consumatorilor. 

  O păpușă realistăeste o jucarie concepută pentru a arăta și a se simți, un sentiment cât mai aproape posibil de experienta cu de un bebeluș sau de un copil mic real. Aceste păpuși sunt adesea realizate cu o atenție deosebită la detalii, folosind materiale și tehnici de fabricație avansate.

  Aceste păpuși realiste sunt adesea apreciate de colecționari, de către părinți care doresc să-și ajute copiii să învețe să aibă grijă de un bebeluș sau de copii care doresc să se joace cu jucării care par cât mai realiste posibil. Cu toate acestea, datorită nivelului lor ridicat de detaliu și prețului lor, păpușile realiste pot fi mai mult decât doar jucării - ele pot fi adevărate opere de artă.

 • Pentru Plimbare
 • Jucarii Magnetice

Filtre active