Papusi Antonio Juan

Brandul Antonio Juan s-a infiintat în anul 1958, în Valea Hoya de Castalla (provincia Alicante, Spania). Industria din Hoya de Castalla s-a remarcat în mod tradițional pentru fabricarea de păpuși și jucării încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea atât la nivel național, cât și internațional  păpușa spaniolă s-a bucurat întotdeauna de o foarte bună reputație în rândul consumatorilor și, prin urmare, marca Antonio Juan a fost și este printre cele mai bune mărci din sectorul producției de păpuși spaniole.

Brandul de păpuși Antonio Juan este o afacere de familie în care converg patru generații de producători de jucării, care nu a încetat să crească și a devenit o referință mondială.

Specialitatea lui sunt păpușile, unde poți găsi o mare varietate de mărimi, expresii și tipuri de confecții corporale. Antonio Juan produce atât corpuri din țesătură moale, cât și întregi din vinil, pentru a se adapta la orice tip de cerere din partea consumatorilor.

Păpușile Antonio Juan sunt lucrate manual (gene, pistrui, obraji, buze), ceea ce face ca ele sa para atat de naturale incat par a fi reale. Hainutele sunt realizate din materiale textile de inalta calitate.

Brandul Antonio Juan se remarca printr-o atentie deosebita pentru detalii.
Păpușile au trasaturi realiste si tinute frumoase cu accesorii minunate. 

Acest brand se remarca printr-o varitate de papusi, realizate pe mai multe marimi, avand expresii si diferite tipuri de confectii corporale. Antonio Juan produce atat corpuri din tesatura moale, cat si corpuri realizate in intregime din vinil pentru a se putea adapta cererii din partea consumatorilor. 

O păpușă realistăeste o jucarie concepută pentru a arăta și a se simți, un sentiment cât mai aproape posibil de experienta cu de un bebeluș sau de un copil mic real. Aceste păpuși sunt adesea realizate cu o atenție deosebită la detalii, folosind materiale și tehnici de fabricație avansate.

Aceste păpuși realiste sunt adesea apreciate de colecționari, de către părinți care doresc să-și ajute copiii să învețe să aibă grijă de un bebeluș sau de copii care doresc să se joace cu jucării care par cât mai realiste posibil. Cu toate acestea, datorită nivelului lor ridicat de detaliu și prețului lor, păpușile realiste pot fi mai mult decât doar jucării - ele pot fi adevărate opere de artă.

Mai mult

Filtre active