Scutec infasare - imprimeu animale

Scutec infasare 

99,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Scutecul SwaddleMeyco Swaddle, realizat din bumbac 100%, este potrivit pentru bebelusi de la 0 la 3 luni, greutate de la 3,5 la 6,5 ​​kg si inaltime de la 50 la 62 cm.

Cu scutecul de înfășat SwaddleMeyco, copilul tău este ușor de înfășat și poți crea senzația de siguranță pe care a avut-o in burtica. Acest lucru face mai ușor pentru copilul dumneavoastră să se relaxeze. Dacă copilul este neliniştit sau plânge mult, înfăşatul este un ajutor pentru a-l relaxa şi a se calma din nou mai repede.

De asemenea, este adevărat că înfășarea îl învață și pe copilul tău să adoarmă. În burtă au adormit singuri din cauza legănării care apare atunci când mama se mișcă. Când se nasc, dintr-o dată trebuie să o facă singuri și astfel să învețe. Înfășarea ajută la acest proces.

Dacă aveți de-a face cu un copil neliniștit sau care plânge, este important să știți dacă neliniștea sau plânsul are o cauză medicală. Așa că consultați întotdeauna o moașă, un asistent de maternitate sau un medic înainte de a începe să înfășați.

Majoritatea copiilor beneficiază de înfășare până la aproximativ 3 până la 4 luni. Cu toate acestea, există și bebeluși care beneficiază mai mult de înfășat. Este important să începeți să vă înfășați din timp. Din momentul în care copilul dumneavoastră se poate răsturna, de obicei în jur de 6 până la 7 luni, este periculos și trebuie să încetați imediat să înfășați.

Cum funcționează swaddle-ul cu SwaddleMeyco:

Puneți copilul în SwaddleMeyco, astfel încât umerii să fie la nivel cu partea superioară a înfășării. Picioarele sunt plasate în buzunarul inferior.

Îndoiți aripioara stângă conectată în jurul corpului și brațelor bebelușului. Atașați ambele părți Velcro una pe cealaltă.

Îndoiți aripioara dreaptă peste cea stângă și atașați cele două dispozitive de fixare cu velcro la partea cu velcro a aripioarei din stânga.

Brațele bebelușului sunt cel mai bine întinse de-a lungul părții laterale a corpului atunci când se înfășează. Puneți întotdeauna copilul să adoarmă pe spate în timp ce înfășați.

 

 

Fisa tehnica

Varsta
0 - 12 luni
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.