Poodle roz Patricia, Picca Loulou, 25 cm

Caine poodle de jucarie roz

129,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Patricia este regina frumuseții din Picca Loulou. Tocmai a terminat școala de frumusețe și talentul ei nr. 1 este PĂRUL ei. Cine ar fi ghicit?! Ea nu iese din casă fără pieptăn, URĂȘTE ploaia și motto-ul ei este: „O zi fără un păr perfect, este o zi irosită”. O vei lăsa să-și facă magia și asupra ta? 

Catelusul Poodle roz Patricia este o jucarie in pas cu moda, care inspira eleganta si stil. Orice copil va fi fascinat de o jucarie catelus roz atat de dragalas. Blanita catelusului Patricia Picca Loulou este asemanatoare cu cea a unui pudel adevarat, facand astfel ca aceasta jucarie sa fie si mai indragita de cei mici. Cine nu isi doreste un caine de jucarie de companie?

Jucaria Picca Loulou este realizat manual. Îl puteți spăla, dar nu vă recomandăm să folosiți o mașină de spălat. Doar spălare manuală.

Materiale: Țesătură exterioară din amestec de bumbac/poliester, cu umplutură 100% PET reciclat.
Culoare: Roz

Petrecerile sub lumina lunii sunt cele mai reușite! Într-o lume magică, nu departe de a noastră, trăiesc făpturile înțelepte și fericite ale lui Picca Loulou. Împreună cu luna, aduc bucurie și fericire copiilor din jurul lor. Personajele colorate sunt concepute pentru a stimula creativitatea și imaginația micuțului tău, asigurându-se că aceștia își creează propriile povești. Poveștile sunt ceea ce reprezintă baza pentru conceptul produselor de înaltă calitate al colecției Picca Loulou. Prima colecție constă în jucării unice de pluș și articole decorative pentru primii ani din viața copilului. Următoarea colecție conține accesorii pentru copii și animăluțele Picca Loulou de care au atât de multă nevoie pentru petrecerile sub lumina lunii. Fabricate din materiale durabile și naturale și găzduite de cutii frumos colorate, articolele Picca Loulou reprezintă cadouri unice.

Fisa tehnica

Varsta
1 An+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.