Iepuras roz în cutie cadou, Picca Loulou, 18 cm

Iepuras roz in cutie cadou4

139,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Urechile lungi ale iepurelui sunt perfecte pentru a-i spune cele mai mari secrete ale tale. El nu le va spune niciodată. Este mult prea discret pentru a face astfel de lucruri!

Cutia iepurasului de plus are pe spate redate detalii picante despre petrecerea sub lumina lunii iar în interior o rețeta de limonadă.

Petrecerile sub lumina lunii sunt cele mai reușite! Într-o lume magică, nu departe de a noastră, trăiesc făpturile înțelepte și fericite ale lui Picca Loulou. Împreună cu luna, aduc bucurie și fericire copiilor din jurul lor. Personajele colorate sunt concepute pentru a stimula creativitatea și imaginația micuțului tău, asigurându-se că aceștia își creează propriile povești. Poveștile sunt ceea ce reprezintă baza pentru conceptul produselor de înaltă calitate al colecției Picca Loulou. Prima colecție constă în jucării unice de pluș și articole decorative pentru primii ani din viața copilului. Următoarea colecție conține accesorii pentru copii și animăluțele Picca Loulou de care au atât de multă nevoie pentru petrecerile sub lumina lunii. Fabricate din materiale durabile și naturale și găzduite de cutii frumos colorate, articolele Picca Loulou reprezintă cadouri unice.

Iepurasul in cutie de cadou  Picca Loulou este realizat manual. Se recomanda doar spălare manuală.

Material exterior: bumbac

Fisa tehnica

Varsta
1 An+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.