Leu in cutie cadou, Picca Loulou, 18 cm

Leu de jucarie in cutie cadou

139,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Leul întotdeauna își face o mulțime de prieteni, oriunde merge. Dar pe tine te place cel mai mult. Inima lui este la fel de prețioasă precum blana lui. Leul de jucarie este o jucarie dragalasa, ce poate fi un prieten bun pentru orice copil. Copiii pot inventa diverse jocuri creative si isi pot dezvolta imaginatia cu ajutorul jucariei leu de la Picca Loulou.

Ca un plus, jucaria de plus leu Picca Loulou vine ambalata intr-o cutie eleganta de cadou, care se asorteaza cu acesta, fiind un cadou ideal pentru cei mici. Jucaria Leul Jack poatefi transportata cu usurinta datorita dimensiunii mici. Copiii pot face plimbari si vacante alaturi de Jucaria Leul Jack. 

Petrecerile sub lumina lunii sunt cele mai reușite! Într-o lume magică, nu departe de a noastră, trăiesc făpturile înțelepte și fericite ale lui Picca Loulou. Împreună cu luna, aduc bucurie și fericire copiilor din jurul lor. Personajele colorate sunt concepute pentru a stimula creativitatea și imaginația micuțului tău, asigurându-se că aceștia își creează propriile povești. Poveștile sunt ceea ce reprezintă baza pentru conceptul produselor de înaltă calitate al colecției Picca Loulou. Prima colecție constă în jucării unice de pluș și articole decorative pentru primii ani din viața copilului. Următoarea colecție conține accesorii pentru copii și animăluțele Picca Loulou de care au atât de multă nevoie pentru petrecerile sub lumina lunii. Fabricate din materiale durabile și naturale și găzduite de cutii frumos colorate, articolele Picca Loulou reprezintă cadouri unice.

Articolul . Picca Loulou este realizat manual. Doar spălare manuală.

Material exterior: bumbac

Cutia produsului are pe spate redate detalii picante despre petrecerea sub lumina lunii iar în interior o rețeta de limonadă.

Fisa tehnica

Varsta
1 An+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.