Porcușorul zburator Marley in cutie cadou, Picca Loulou, 20 cm

Porc de jucarie 

139,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

"Porcușorul zburator Marley este un porcușor regal. Visele acestuia sunt destul de mari. Ceea ce își dorește, cu puțin fler, este să fie sus în aer. Va reuși oare vreodată?"

Aceasta jucarie Picca Loulou in forma de purcelus este un cadou inedit si amuzant pentru cei mici. Porcusorul de jucarie ii va bucura pe copii si va deveni un prieten de nadajde. Porcusorul Marley este ambalat intr-o cutie cadou frumoasa, eleganta. Porcusorul de jucarie are aripi si o coroana fiind o jucarie magica.

Jucaria porcusorul Marley Picca Loulou este realizata manual. Îl puteți spăla, dar nu vă recomandăm să folosiți o mașină de spălat. Doar spălare manuală.

Materiale: Țesătură exterioară din amestec de bumbac/poliester, cu umplutură 100% PET reciclat.
Culoare: Roz

Petrecerile sub lumina lunii sunt cele mai reușite! Într-o lume magică, nu departe de a noastră, trăiesc făpturile înțelepte și fericite ale lui Picca Loulou. Împreună cu luna, aduc bucurie și fericire copiilor din jurul lor. Personajele colorate sunt concepute pentru a stimula creativitatea și imaginația micuțului tău, asigurându-se că aceștia își creează propriile povești. Poveștile sunt ceea ce reprezintă baza pentru conceptul produselor de înaltă calitate al colecției Picca Loulou. Prima colecție constă în jucării unice de pluș și articole decorative pentru primii ani din viața copilului. Următoarea colecție conține accesorii pentru copii și animăluțele Picca Loulou de care au atât de multă nevoie pentru petrecerile sub lumina lunii. Fabricate din materiale durabile și naturale și găzduite de cutii frumos colorate, articolele Picca Loulou reprezintă cadouri unice.

Fisa tehnica

Varsta
1 An+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.