Ursul Beau cu guler, Picca Louou, 20 cm

Ursulet de jucarie

109,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Faceți cunoștință cu Ursul Beau. Ursul Beau, o jucarie adorabila, este atât de super mândru de gulerul său zdrențuit, încât chiar și noaptea doarme cu el! Chiar dacă Luna îi spune să doarmă doar în pijamale...

Ursuletul de jucarie Picca Loulou este fabricat manual din bumbac și in, cu o umplutură 100% reciclabilă.Il puteți spăla, dar nu vă recomandăm să folosiți o mașină. Doar spălare manuală.

Petrecerile sub lumina lunii sunt cele mai reușite cu jucariie Picca Loulou!

Într-o lume magică, nu departe de a noastră, trăiesc făpturile înțelepte și fericite ale lui Picca Loulou. Împreună cu Luna, aduc bucurie și fericire copiilor din jurul lor. Personajele colorate sunt concepute pentru a stimula creativitatea și imaginația micuțului tău, asigurându-se că aceștia își creează propriile povești. Poveștile sunt ceea ce reprezintă baza pentru conceptul produselor de înaltă calitate al colecției Picca Loulou. Prima colecție constă în jucării unice de pluș și articole decorative pentru primii ani din viața copilului. Următoarea colecție conține accesorii pentru copii și animăluțele Picca Loulou de care au atât de multă nevoie pentru petrecerile sub lumina lunii. Fabricate din materiale durabile și naturale și găzduite de cutii frumos colorate, articolele Picca Loulou reprezintă cadouri unice.

Cutia Ursuletului de jucarie Picca Loulou are pe spate redate detalii picante despre petrecerea sub lumina lunii, iar în interior o rețetă de limonadă.

Fisa tehnica

Varsta
1 An+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.