Zana Dolores, Picca Loulou , 35 cm

Zana de jucarie

149,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Faceți cunoștință cu Zana Dolores! Zana dolores este o papusica zana superba cu aripioare magice si rochita. Aceasta jucarie zana Picca Loulou ii va purta pe copii intr-o lume magica de poveste. 

Zana Dolores poartă întotdeauna Crinul ei norocos. "Toată lumea poate împrumuta crinul meu norocos! Dacă vrei. Dacă o faci, nu există nicio îndoială că vei fi la fel de norocos ca și mine în fiecare zi!"

Jucaria Zana Dolores Picca Loulou este fabricat manual din bumbac și in, cu o umplutură 100% reciclabilă. O puteți spăla, dar nu vă recomandăm să folosiți o mașină. Doar spălare manuală.

Petrecerile sub lumina lunii sunt cele mai reușite!

Într-o lume magică, nu departe de a noastră, trăiesc făpturile înțelepte și fericite ale lui Picca Loulou. Împreună cu Luna, aduc bucurie și fericire copiilor din jurul lor. Personajele colorate sunt concepute pentru a stimula creativitatea și imaginația micuțului tău, asigurându-se că aceștia își creează propriile povești. Poveștile sunt ceea ce reprezintă baza pentru conceptul produselor de înaltă calitate al colecției Picca Loulou. Prima colecție constă în jucării unice de pluș și articole decorative pentru primii ani din viața copilului. Următoarea colecție conține accesorii pentru copii și animăluțele Picca Loulou de care au atât de multă nevoie pentru petrecerile sub lumina lunii. Fabricate din materiale durabile și naturale și găzduite de cutii frumos colorate, articolele Picca Loulou reprezintă cadouri unice.

Fisa tehnica

Varsta
1 An+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.