Zana Felicity, Picca Loulou, 35 cm

Zana de jucarie

139,00 lei
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Faceți cunoștință cu Zana Felicity. Minunata Zana Felicity, cu aripile ei ingenioase, este cea mai bună prietenă a Mathildei, dar ele sunt mai mult decât fericite să-și împărtășească strălucirea și cu tine! Toti copiii iubesc jucariile personaje fantastice de poveste. Lumea jucariilor Picca Loulou este plina de zane, sirene si alte personaje fantastice. 

Jucaria zana, Picca Loulou este fabricata manual din bumbac, cu o umplutură 100% reciclabilă. O puteți spăla, dar nu vă recomandăm să folosiți o mașină de spalat, ci doar spălare manuală.

Petrecerile sub lumina lunii sunt cele mai reușite cu jucariile Picca Loulou!

Într-o lume magică, nu departe de a noastră, trăiesc făpturile înțelepte și fericite ale lui Picca Loulou. Ele aduc bucurie și fericire copiilor din jurul lor. Personajele colorate sunt concepute pentru a stimula creativitatea și imaginația micuțului tău, asigurându-se că aceștia își creează propriile povești. Poveștile sunt ceea ce reprezintă baza pentru conceptul produselor de înaltă calitate al colecției Picca Loulou. Prima colecție constă în jucării unice de pluș și articole decorative pentru primii ani din viața copilului. Următoarea colecție conține accesorii pentru copii și animăluțele Picca Loulou de care au atât de multă nevoie pentru petrecerile sub lumina lunii. Fabricate din materiale durabile și naturale și găzduite de cutii frumos colorate, articolele Picca Loulou reprezintă cadouri unice.

Fisa tehnica

Varsta
1 An+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.