Bucatarie lemn copii, Janod, Candy Chic, cu sunete si lumini

Janod- Bucatarie de jucarie 

649,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Prepara cele mai delicioase mancaruri in miniatura, intocmai ca mama si tata si devino un mic bucatar! Bucataria Candy Chic din lemn (bucatarii lemn copii) are 6 accesorii incantatoare: 1 cuier pentru agatat lingura metalica, 1 oala din metal cu capac si 3 cutii din carton cu suc de portocale, cacao si respectiv zahar. La fel ca intr-o bucatarie adevarata, jucaria are un aragaz cu lumini LED si efecte sonore: nu trebuie decat sa apesi o data butoanele rosii pentru a vedea cum se aprind inelele rosii ale ochiului de aragaz, iar la a doua apasare vei auzi cum fierbe apa.

Sunetul si luminile ochiului de aragaz se sting automat dupa 30 secunde. Bucataria este echipata complet, avand un cuptor, un cuptor cu microunde, un dulapior, 3 ochiuri de aragaz cu efecte sonore (pentru care este nevoie de 2 baterii LR6, 1,5 V, neincluse), o chiuveta din otel inoxidabil si un ceas. 

Bucataria din lemn pentru copii este o jucarie minunată si educativa, care ii ajuta pe cei mici sa-si dezvolte abilitatile sociale, cognitive si motorii.

Material durabil: Acest produs care face parte din categoria bucarie lemn copii este realizat din lemn de calitate, care este durabil si rezistent, oferind o jucarie solida si sigura pentru utilizare indelungata.

Design realist: Acesta bucatarie lemn copii este realizata pentru a imita aspectul si functionalitatea unei bucatarii reale. Ea are incorporata o plita, cuptor, cuptor cu microunde, chiuvetă, rafturi și dulapuri pentru depozitare.

Detalii realiste: Bucataria lemn copii vine cu accesorii si detalii realiste:  cum ar butoane care se rotesc pe aragaz, robinet care se deschide si se inchide la chiuveta si usi care se deschid la dulapuri.

Dimensiuni potrivite: Aceste bucatarii Janod Candy Chic din lemn sunt concepute pentru a fi la dimensiunile potrivite pentru copii mici, astfel incat sa se poata juca si explora fara dificultate. Acestea sunt suficient de mari pentru a permite jocul imaginar.

Promovarea jocului de rol: Bucatariile din lemn pentru copii incurajează jocul de rol și creativitatea. Copiii pot simula pregatirea si gatirea mancarurilor, dezvoltand abilitati sociale si de comunicare in timp ce interactioneaza cu alti copii sau adulti.

O bucatarie din lemn pentru copii este o investitie minunată pentru a stimula imaginatia si dezvoltarea copilului dumneavoastra, oferindu-i ore de distractie si învatare prin jocul creativ.

Varsta minima recomandata: 3 ani

Dimensiuni: 55 x 30 x 87 cm, inaltime blat: 50 cm

 

Fisa tehnica

Varsta
3 Ani+

Suntem cei mai buni

Produse asociate

Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.