Casa de marcat, Le Toy Van, rosie, din lemn, 3 ani+

Le Toy Van- casa de marcat din lemn

155,00 lei
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Descriere produs - Casa de marcat Le Toy Van din lemn, rosie

Casa de marcat robusta, colorata in nuante vii are butoane cu numere, moi la atingere, un sertar cu deschidere cu arc, un bon fiscal din lemn, plus bani de jucarie din lemn si hartie. Aceasta casa de marcat din lemn este ideala pentru a experimenta jocul de rol la supermaket. Copiii pot lucra cu aceasta casa de marcat si pot simula experiente din viata reala. Ei vor putea juca rolul de casieri si vor putea incasa bani de jucarie pentru cumpaturile realizate de diferiti "clienti". Distractia in familie cu aceasta casa de marcat este nelimitata.

Produsul contine vopsea pe baza de apa, fiind sigur pentru copii. Produsul este potrivit pentru copiii cu varste incepand de la 3 ani.

O casă de marcat din lemn pentru copii este o jucărie creată pentru a imita aspectul și funcționalitatea unei case de marcat reale.

Material și construcție: Jucaria este fabricatadin lemn de inalta calitate, conferindu-i durabilitate și aspect placut. Este atent lucrata pentru a parea autentică si a fi sigură pentru copii.

Designul exterior: Casa de marcat din lemn este decorată cu detalii realiste pentru a imita o casă de marcat adevărată. Are detalii precum butoane, compartimente pentru monede și bancnote, bon fiscal.

Accesorii incluse: casa de marcat din lemn are  diverse accesorii, cum ar fi bon fiscal, bani de jucarie din lemn si hartie pentru a stimula imaginația copiilor și pentru a-i ajuta să își dezvolte abilitățile sociale și matematice.

Dimensiuni și portabilitate: Dimensiunile acestei case de marcat din lemn sunt mici, aceasta fiind și ușor de manevrat și depozitat. 

În general, o casă de marcat din lemn este o jucărie educativă și distractivă care încurajează copiii să-și folosească imaginația și să se bucure de jocurile de rol, simulând experiențe din lumea reală și ajutându-i să învețe concepte de bază despre bani și comerț.

Dimensiuni: 16,5 x 16,5 x 14,5 cm

Pentru mai multe jucarii de rol poti da click  AICI

Fisa tehnica

Varsta
3 Ani+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.