Mandolina din lemn, Janod, multicolor

Janod- Mandolina din lemn

149,00 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Aceasta este jucaria perfecta pentru micutii muzicieni in devenire! Frumoasa mandolina din lemn are culori delicate si moderne, fiind minunata pentru micile manute ale copiilor si trezindu-le interesul pentru muzica. Mandolina are ilustratii frumoase, iar cheile de acordare au forma de pasari. Chitara are si trei corzi de rezerva incluse si este ideala pentru a dezvolta auzul, vazul si simtul tactil al micutilor.

O mandolina din lemn de jucărie este o reproducere la scară mică a instrumentului muzical mandolina, adaptată special pentru copii.

Aspect și design: Mandolina este realizată din lemn de calitate, finisată cu atenție pentru a asigura o suprafata neteda si sigura pentru copii. Designul mandolinei imită aspectul unui instrument muzical real. Este colorată în mod vibrant, cu ilustratii frumoase, cu vopsele non-toxice și sigure pentru copii, pentru a atrage si a stimula interesul micilor muzicieni si pentru a fi atractiva.

Mandolina de jucărie are 3 corzi iar cheile de acordare au forma de pasari. Aceasta vine si cu corzi de rezerva.

Dimensiuni: Dimensiunile mandolinei de jucărie sunt adaptate mainilor si corpului copiilor, astfel incat sa fie usor de manevrat și de cantat. Este suficient de mica pentru a fi luată in mana si manevrata confortabil de catre copii, dar suficient de mare pentru a oferi o experiență autentica de cantat.

Beneficii: mandolina din lemn Janod   stimuleaza interesul copiilor pentru muzica si ii poate incuraja să exploreze sunetele si ritmurile. Ea ajută la dezvoltarea coordonarii ochi-mana si a abilităților motorii fine in timp ce copiii exersează cantatul si strangerea coardelor. Este o modalitate distractiva si educativa pentru copii de a-si petrece timpul, încurajand creativitatea si exprimarea artistica.

Mandolina din lemn Janod este o alegere minunată pentru copiii pasionati de muzica sau pentru cei care doresc sa isi dezvolte abilitătile muzicale intr-un mod distractiv și interactiv.

Pentru a descoperi mai multe instrumente muzicale click AICI

 

Varsta minima recomandata: 3 ani

Dimensiuni: 18 x 8 x 43,8 cm 

Fisa tehnica

Varsta
3 Ani+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.