Joc educativ, Janod, Dinozauri, cu piese magnetice, 3 ani+

joc cu piese magnetice - dinozauri

99,00 lei
Cantitate

Plătește în siguranță
netopia logo

Inca nu ai descoperit jocul educativ cu dinozauri Magneti’book? Aceste carti educative si portabile vor fi indragite de cei mici si de cei mari deopotriva.

Asadar… cum functioneaza acest joc? Aceasta cutie magnetica include o sumedenie de elemente cu magnet pe care copiii le pot aseza impreuna, conform sablonului sau in orice alt fel le place! Jocul educativ ii va transpune pe cei mici in regatul dinozaurilor, avand 40 de piese cu magnet si 10 cartonase, fiecare dintre acestea indicand numele in latina al unui dinozaur.

Odata ce cartea este deschisa, copiii trebuie sa realizeze imaginea dinozaurului de pe cartonas, folosind magnetii si coperta interioara magnetica.

Acest joc educativ magnetic  cu dinozauri este un joc interactiv si distractiv care implică crearea imaginilor cu dinozauri, diverse specii, folosind piese magnetice. Fiecare piesă are o parte magnetica care se atașează pe o tabla magnetica permitand astfel copiilor sa creeze dinozauri de toate culorile si formele si sa-si dezvolte imaginatia si creativitatea. Ei pot cauta piesele magnetice si pot realiza dinozaurii conform sabloanelor incluse in cartea magnetica.

Albert Einsten spunea ca “ cel mai adevarat semn al inteligentei la Copil este Imaginatia”, ceea ce este foarte adevarat. Ceea ce pentru noi adultii poate parea simplu, pentru copii reprezinta o lume intreaga, acestia creandu-si un univers in stilul propriu.

Acest joc magnetic cu dinozauri Janod este conceput pentru a fi educativ, oferind copiilor posibilitatea de a invata despre diferitele tipuri de dinozauri, habitatul lor și alte aspecte ale vietii lor preistorice. De asemenea, pot stimula imaginațta si creativitatea copiilor, oferindu-le posibilitatea de a inventa si de a explora lumi imaginare.

Jocul magnetic cu dinozauri Janod este o jucarie distractiva, pe placul celor mici si este folosit atat in scop de joaca cat si de invatare in acelasi timp.

Avertisment

·         Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani

·         Contine piese mici detasabile

·         Pericol de sufocare

·         Se recomanda utilizarea sub supravegherea unui adult

Fisa tehnica

Varsta
3 Ani+
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.